София, ул. Казбек 57В

+359 878 60 00 71

Дентална клиника „Дамянов“ сключи партньорство с MedLease за финансиране на лечението на пациенти

Дентална клиника „Дамянов“ стана един от първите партньори на финансовата компания MedLease (МедЛийз АД) в областта на стоматологичните услуги. Двете дружества сключиха споразумение, което да помага за финансиране на лечението на пациенти на клиниката.

Благодарение на новото партньорство пациентите ще могат да получат безлихвено лечение до 10 месеца за суми от 500 лв. до 15 000 лв., като съществуват варианти както за цялостно финансиране, така и дофинансиране. Процесът по кандидатстване и одобрение е изцяло онлайн, а подписването на документите се осъществява директно през смартфона на пациента.

„Вярвам, че партньорството ни с MedLease ще позволи на много повече пациенти да получат своята красива усмивка, а с нея и повече положителни емоции в ежедневието си“, казва д-р Светломир Дамянов, създател на Дентална клиника „Дамянов“.

От 2017 г. MedLease финансира продукти и услуги в сферата на офталмологията, ортопедията, денталната и репродуктивна медицина, бариатричната хирургия, естетичната и пластична хирургия и други не-животозастрашаващи интервенции. Компанията не взима такси за разглеждане, управление или одобрение на кредита и за разлика от много други финансови институции не изисква задължителна застраховка във връзка с кредита.

„Беше ни много важно да работим с прозрачна компания, при която всички разходи за пациента са ясни от самото начало, без да има скрити такси и лихви. Така можем да се съсредоточим върху своята работа, а пациентът да е напълно спокоен, че получава най-добрите условия за финансирането на своето лечение“, допълва д-р Дамянов.

Вижте още информация за новата възможност на този линк.