София, ул. Казбек 57В

+359 878 60 00 71

Новата модерна Дентална клиника Дамянов бе открита в София

Откриването на една сбъдната мечта – новата дентална клиника Дамянов, се състоя на 29 ноември. Собственикът ѝ, д-р Светломир Дамянов, посрещна близо 70 гости, колеги и приятели, за да дадат подобаващ старт на клиниката, изградена по най-модерните стандарти на денталната медицина.

Вижте и речта, с която д-р Дамянов посрещна своите гости:

Скъпи приятели,
Наричам ви така, защото вашето присъствие тук е символ точно на това – на приятелство и подкрепа и на вашето доверие в Дентална клиника Дамянов. И вярвайте ми, то значи много за мен.

Тази вечер официално ставаме свидетели на откриването една сбъдната мечта. Тя започна преди близо 20 години, когато избрах стоматологията за мое призвание. Последваха хиляди часове учене и труд, за да стигнем до тази незабравима за мен вечер.
Благодаря на съпругата ми Ивелина, с която постигаме всичко това заедно – благодаря й за двете ми страхотни дъщери и за цялата й подкрепа за този проект.

Благодаря на родителите си за пълното доверие през трудните последни няколко месеца, на брат ми Мартин, който също е посветил живота си на медицината и винаги е бил моя опора.

Благодаря и на Нина, която споделя тази мечта. Бяхме заедно през последните три години и знам, че тепърва ще ставаме свидетели на нейното професионално израстване. Ще ви издам една малка тайна – вторият кабинет е за нея!

Няма да скрия, че разширяването на денталната ми практика е голяма стъпка в моята кариера. Знам, че ще бъде трудно, но това ме мотивира още повече.

Ще продължим да поставяме грижата за пациента на първо място, заедно с вниманието към детайла.

Надявам се, че само след няколко месеца мястото, на което се намираме, ще бъде ясно разпознаваемо като най-добрата ендодонтска практика в София. И то не само заради екипа и неговата специализация, а и заради всички удобства за пациентите. Нашата цел е да направим посещението при зъболекаря ако не приятно, то поне положително изживяване.

Искаме всеки да си тръгва от дентална клиника “Дамянов” с усмивка. С красива усмивка.

Благодаря ви още веднъж, че сте тук, и ще се радвам да разгледаме заедно клиниката!