София, ул. Казбек 57В

+359 878 60 00 71

Процедури

Имплантологично лечение

Д-р Василева е водещия имплантолог в Дентална клиника Дамянов и според нея, ключът към дългосрочното и успешно имплантологично лечение е правилното диагностициране и планиране на хирургичната и протетичната част на лечението.

Ортодонтско лечение

Oртодонтското лечение направлява челюстният растеж при подрастващите и осигурява правилно подреждане на естествените зъби при деца и възрастни пациенти. 

Лечение на коренови канали

В нашата клиника за ендодотските случаи се грижи екип от най–добрите ендодонтисти в България.

Невидима ортодонтия

Ортодонтия без брекети. Алайнерите представляват прозрачни шини, които  застават плътно по зъбите и въздействат с малки сили върху тях и  по този начин променят позицията им.

Почистване на зъбен камък

Натрупването на зъбен камък е нормален процес, но редовното му отстраняване (два пъти в годината) е небходимо, за да се избегнат усложнения

Нова усмивка

Фасетите са керамични продукти, които се поставят на предната повърхност на фронталните зъби с цел минимално инвазивно възстановяване и подобряване на усмивката.

Детска стоматология

Денталната грижа за децата е изключително важна за правилното развитие на съзъбието. Често подценявано, впоследствие то се оказва важен фактор за самочувствието на тийнейджъра и възрастния човек.

Избелване на зъбите

Избелването на зъбите е козметична процедура, която възстановява естествения цвят на зъба и може да постигне дори няколко нюанса по-светъл цвят.

Естетични възстановявания

Представяме Ви три случая, в които естетичното възстановяване на зъбите води до чудесен ефект и за самочувствието на пациентите.