София, ул. Казбек 57В

+359 878 60 00 71

Процедури

Ортодонтско лечение

Oртодонтското лечение направлява челюстният растеж при подрастващите и осигурява правилно подреждане на естествените зъби при възрастните пациенти. 

Лечение на коренови канали

До кореново (ендодонтско) лечение на един зъб се стига, когато инфекцията и токсините на бактериите при кариес достигнат до пулпата на зъба.

Почистване на зъбен камък

Натрупването на зъбен камък е нормален процес, но редовното му отстраняване (два пъти в годината) е небходимо, за да се избегнат усложнения

Нова усмивка

Фасетите са керамични продукти, които се поставят на предната повърхност на фронталните зъби с цел минимално инвазивно възстановяване и подобряване на усмивката.

Детска стоматология

Денталната грижа за децата е изключително важна за правилното развитие на съзъбието. Често подценявано, впоследствие то се оказва важен фактор за самочувствието на тийнtейджъра и възрастния човек.

Избелване на зъбите

Избелването на зъбите е козметична процедура, която възстановява естествения цвят на зъба и може да постигне дори няколко нюанса по-светъл цвят.

Естетични възстановявания

Представяме Ви три случая, в които естетичното възстановяване на зъбите води до чудесен ефект и за самочувствието на пациентите.