София, ул. Казбек 57В

+359 878 60 00 71

Д-р Николета Карапетрова

Дентална клиника „Дамянов“ Д-р Николета Карапетрова Д-р Николета Кукова
Д-р Николета Карапетрова
 • Образование и квалификация

  Д-р Николета Карапетрова започва да преследва мечтата си да бъде лекар по дентална медицина още в ранна възраст, когато решава да започне средното си образование в Национална природо математическа гимназия в София - паралелка химия, което завършва с отличие. Отдадена на желанието си след големи усилия е приета с отличие във Факултет по дентална медицина – София. Завършва го през 2019.

  По време на следването си д-р Карапетрова посещава разнообразни курсове и лекции, за да се запознае с иновациите в професията, защото не се задоволява само с наученото във факултета и смяна, че постоянното развитие е ключът към доволните пациенти.

  Доктор Карапетрова започва като стажант в Дентална клиника Дамянов през 2016 г. и вдъхновена от работата на Д-р Дамянов, бързо решава да поеме по неговите стъпки и да се занимава с ендодонтия. От нея може да научите, защо да дадете шанс на прелекуването на зъб с гранулом, а не да го извадите.

  Д-р Карапетрова е общопрактикуващ зъболекар с интереси в ендодонтията и възстановяване на зъби след ендодонтско лечение.

  Печели първа награда във второто издание на ендодонтски конкурс организиран от Ендо ООД през ноември 2020 г.

 • Още за д-р Карапетрова

  В свободното си време обича дългите разходки със своя домашен любимец и да релаксира в парка.

  Извън професионалните задължения, обича да чете книги, да гледа забавни филми и да спортува.