София, ул. Казбек 57В

+359 878 60 00 71

Д-р Вероника Василева

Damyanov dental Д-р Вероника Василева Д-р Вероника Василева
Д-р Вероника Василева
 • Образование и квалификация

  Д-р Вероника Василева е завършила с отличие средното си образование в Национална природо-математическата гимназия в София. В биологичната паралелка там тя извървява първите си стъпки към осъществяване на детската си мечта – да стане зъболекар. През 2019 г. тя успява и завършва отново с отличие Медицински университет – София.

  Още по време на следването си д-р Василева посещава множество курсове. В нейната визитка са международни курсове и лекции в Хърватия, Италия и Испания. В списъка предстоят още много такива, тъй като тя вярва, че стоматологията е един непрекъснат образователен курс и във всеки един момент трябва да сме подготвени за ежедневните и разнообразни случаи в клиниката. Така тя и целият екип на Дентална клиника Дамянов предоставят най-добро лечение за техните пациенти, използвайки съвременни и актуални техники като инструмент на тяхната работа.

  Д-р Василева е общопрактикуващ зъболекар с интереси в пародонтологията и протетичните възстановявания на зъбите. Именно от нея ще разберете повече за здравето на вашите венци, които са основата, върху която ще блесне клиничната работа на останалите специалисти в клиниката.

 • Трябва да знаете за д-р Василева, че...

  Страничните й интереси са в сферата на баскетбола. След дълъг работен ден може да я видите да разпуска с урок по народни танци.

  Често в почивните си дни тя предприема някое пътешествие – обича да опознава нови красиви места в България и чужбина.