София, ул. Казбек 57В

+359 878 60 00 71

Д-р Вероника Василева

Дентална клиника „Дамянов“ Д-р Вероника Василева Д-р Вероника Василева
Д-р Вероника Василева
 • Образование и квалификация

  Д-р Василева се дипломира с отличие като лекар по дентална медицина в Медицински университет – гр. София. Още докато е студент, през 2015 г. става част от екипа на д-р Дамянов. Тя посещава множество курсове и затова в нейната визитка ще видите международни курсове и лекции в Хърватия, Италия, Испания и Белгия. В списъка предстоят още много такива, тъй като тя вярва, че стоматологията е един непрекъснат образователен курс и във всеки един момент трябва да сме подготвени за ежедневните и разнообразни случаи в клиниката. Така тя и целият екип на Дентална клиника Дамянов предоставят най-добро лечение за техните пациенти, използвайки съвременни и актуални техники като инструмент на тяхната работа.

  Нейният хъс за развитие и усъвършенстване не спират дотук. В началото на 2020 г. д-р Василева започва своето тригодишно следдипломно обучение и придобиване на специалност „Орална хирургия“ към Факултет по дентална медицина, гр. София. Тя също печели конкурс и заема длъжността асистент в Катедрата по „Дентална, орална и лицево-челюстна хирургия“ на ФДМ - гр. София.

  Д-р Василева развива своите професионални умения в областите - имплантология и пародонтология.

  Интересите й са в областта на минимално инвазивните техники при екстракция на мъдреци и оформяне на меките тъкани около зъби и импланти. Провежда хирургични и имплантологични консултации в клиниката. Именно от нея ще разберете повече и за здравето на вашите венци, които са основата върху която ще блесне клиничната работа на останалите специалисти в клиниката.

 • Трябва да знаете за д-р Василева, че...

  Страничните й интереси са в сферата на баскетбола. Планинският въздух и спокойствие я презареждат в края на работната седмица. Често през почивните си дни тя предприема някое пътешествие – обича да посещава нови красиви места в България и чужбина.