София, ул. Казбек 57В

+359 878 60 00 71

Време беше: връщаме се към нормалния график на работа

Здравейте, скъпи приятели!

Ние от екипа на Дентална клиника Дамянов искаме да ви информираме, че от 11 май 2020 г. се връщаме към планова работа с нашите пациенти.

Тези от вас, които са идвали при нас, знаят на колко високо ниво е хигиената в клиниката ни. Сега тя просто е адаптирана И към превенцията на COVID–19. Екипът ни е същият, усмивките ни са същите, перфекционизмът си е същият, но имаме няколко малки промени. С тях целим да предпазим както вашето, така и нашето здраве.

Сега ще се опитаме да пресъздадем как протича стоматологичното лечение при нас в условията на пандемия:

Надя ви звъни в деня преди записан час, за да ви напомни за вашето посещение. Тук е моментът вие да ѝ споделите, ако сте имали контакт с познат, който е имал симптоми на вирусна инфекция, или ако самите вие не се чувствате добре. Ако всичко е наред, то значи ще ви очакваме в уговореното време.

Дентална клиника „Дамянов“ Време беше: връщаме се към нормалния график на работа COVID–19Още от входната врата Надето, освен с усмивка, ще ви посрещне с калцуни и дезинфектант за ръце. И вече сме в чакалнята – хм, нещо ви липсва, нали? Въпреки че държим на естетиката във всичките ѝ форми, то пандемията си каза думата и махнахме всички списания и декорации. За пръв път няма да стимулираме нашите пациенти да си вземат книга от нашата малка, но пълна с големи съкровища библиотека. Сега предпочитаме се насладим на онлайн библиотеките.

Докторите и асистентите в клиниката може би ще ви изглеждат различно, но ви уверяваме, че това е само външно. Тези предпазни средства, които ще видите върху нас, ни дават спокойствието да изпълняваме нашата професия.

Към вас, мили приятели, имаме две молби:

Първо – заповядайте при нас в точно определения час. Недейте да подранявате от вълнение, но и не закъснявайте. Тази молба е с цел нашият график да върви гладко и по план, за да няма засичане на пациенти в чакалнята и да имаме достатъчно време за дезинфекция. Втората ни молба е, ако случайно се получи така засичане на пациенти, да стоите на поне 1,5 м разстояние един от друг.

С настоящата статия искахме да дадем повече информация, с цел да вдъхнем спокойствие в тази извънредна ситуация в страната.

Смятаме, че трябва да постъпим отговорно и към вас, след като сте ни се доверили и сте започнали изпълнението на вашия дентален план на лечение. Затова ако се чувствате здрави и спокойни, то може да ни потърсите на познатите ви телефони.

Екипът на Дентална клиника Дамянов вярва, че предстоят по-добри дни. Вярваме, че ситуацията с COVID-19 ще ни помогне да бъдем по-осъзнати и по-добронамерени. Забавянето на темповете ни на живот ни накара да виждаме повече и по-малките неща, да чуваме повече другите, да се усмихваме повече.

Нека се справим с усложненото положение със силата на красивата усмивка!